top of page
Rondleiding

Vanwege de huidige corona maatregelen zijn de rondleiding in onze kinderdagverblijf beperkt. De beste dagen om een ​​rondleiding in te plannen zijn op woensdag en vrijdag. Omdat het op deze dagen rustiger is in ons kinderdagverblijf zijn er meer mogelijkheden om onze familie groepen aan u te kunnen laten zien.


Mocht het voor u op woensdag of vrijdag niet mogelijk zijn om een ​​bezichtiging in te plannen, dan kunnen we u alsnog ontvangen op de andere dagen van de week, helaas wel met een meer beperkte toegang tot de groepsruimtes. Wij streven er tijdens alle rondleidingen naar een goede balans te vinden waarin u optimaal kunt voelen en zien hoe het is bij Keiki Holo Holo, terwijl wij onze kinderen, medewerkers en u zo goed mogelijk beschermen tegen het corona virus.

Kunt u niet wachten om een kijkje te nemen in ons gezellige kinderdagverblijf? Proef alvast sfeer via de digitale 360 Keiki tour. We hopen u snel te ontmoeten.

Welkom bij Keiki Holo Holo

Kleinschalig - persoonlijk - lief - kindgericht


Bij Keiki Holo Holo worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling en er wordt ook gesignaleerd en bijgestuurd waar nodig. Dit wordt mede bereikt door verantwoorde kinderopvang te bieden, het mentorschap en een “warme“ overdracht (doorgaande ontwikkeling) wanneer het kind van de dagopvang naar het basisonderwijs gaat.  

Verticale groepen

Ons kinderdagverblijf bestaat uit drie verticale groepen. Dit betekend dat in iedere verticale groep kinderen van diverse leeftijden tussen 0 en 4 jaar zitten. De groepen heten "Familie Lief", "Familie Knus" en "Familie Troetel".

3+ groep

De 3+ groep is speciaal voor kinderen vanaf hun 3e verjaardag. Op deze groep zullen de 3+ kinderen langzaam worden voorbereid op de volgende stap, de basisschool.

bottom of page