top of page
DSC06488.JPG
Kleinschalig - persoonlijk - lief - kindgericht
bloemen.png

In de kinderopvang moet de ontwikkeling van kinderen centraal staan. Bij Keiki Holo Holo worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling en er wordt ook gesignaleerd en bijgestuurd waar nodig. Dit wordt mede bereikt door verantwoorde kinderopvang te bieden, het mentorschap en een “warme“ overdracht (doorgaande ontwikkeling) wanneer het kind van de dagopvang naar het basisonderwijs gaat.  


Ieder kind is uniek, dat is het grootste leidraad waar wij vanuit gaan. Kinderen zijn gelijkwaardig en hebben de mogelijkheid om zelf keuzes te maken hoe iets te doen en aan te geven wat zij nodig hebben. Van baby af aan geven kinderen signalen af om duidelijk te maken wat zij willen/nodig hebben. Denk hierbij aan de huil en lichaamstaal van een baby. 

Onze ervaren en betrokken pedagogisch medewerker voelen feilloos aan wat uw kind nodig heeft. Ze maken tijd voor een knuffel, doen een spelletje tijdens het verschonen en stoppen uw kind lekker in als het tijd is om te gaan slapen. Het vertrouwde ritme van thuis houden wij er zoveel mogelijk in. Dat geeft uw kind een veilig en vertrouwd gevoel.  

Openheid in het kinderdagverblijf is een groot speerpunt. Buiten dat de ruimtes “open“ zijn doormiddel van raampartijen, deuren en combinatiegroepen geldt er voor het hele kinderdagverblijf, voor alle ouders en belangstellenden “de deur staat altijd open“ voel u welkom om koffie/thee te komen drinken of het kantoor binnen te lopen voor een goed of gezellig gesprek (voor belangrijke zaken, maak een afspraak).

Wij stellen plezier en veiligheid voorop! Lichamelijke gezondheid wordt gestimuleerd door gezonde verantwoorde voeding, veel beweging, buiten spelen en aandacht voor hygiëne.

Wilt u graag ons hele pedagogische beleidsplan inzien? Kijk dan op onze website onder het kopje extra informatie of neem contact op met de administratie van kinderopvang Keiki Holo Holo.

Vrolijke groetjes,


Debby van Heyningen & Neshla Staal
(Houders Kinderopvang Keiki Holo Holo)

bloemen.png
Ons kernwaarden: About Us
bottom of page