top of page
Werken bij ons

Ben jij een lieve zorgzame groepsleider(ster)? Kun jij kindgericht denken, werken en heb jij een heleboel knuffels en kroelen over? Wellicht pas jij dan in ons team.


Wij hebben een ontzettend fijn team in een gezellige locatie met drie verticale groepen en een 3+ groep. Bij ons geen algeheel vooropgezette plannen, maar ruimte voor het integreren van jouw eigen ideeen! Bij Kinderopvang Keiki Holo Holo wordt kindgericht gewerkt en als vanzelfsprekend is de communicatie en het contact met de ouders heel belangrijk. Natuurlijk zijn opleiding, professionaliteit, creativiteit, een sociale en positieve houding een absolute must.

 

Herken jij jezelf hier in stuur dan jouw CV naar kinderopvang Keiki Holo Holo 
(administratie@keikiholoholo.nl).

Openstaande vacatures:

Functie omschrijving:

Word jij de nieuwe pedagogisch medewerker op onze vestiging in Nootdorp? Het aantal uren bepalen we in overleg.

 

Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, stellen wij de volgende functie-eisen:

  • Ervaring en affiniteit met kinderen;

  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3

  • Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding;

  • Goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden;

  • Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele instelling


 

Werk schema:

Een baan als invalkracht bij Keiki Holo Holo is de ideale baan om te combineren met kinderen, een tweede baan of een studie. De werkdagen zullen verschillend zijn. Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week inzetbaar bent.

Wij werken 9 uur per dag en de diensten liggen tussen 7.30 - 18.30.

Extra info:

Keiki Holo Holo biedt: Een afwisselende functie in een dynamische organisatie; een informele werksfeer met korte communicatielijnen; een tijdelijk dienstverband; een salaris conform CAO – kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Solliciteer direct door een mail te sturen naar administratie@keikiholoholo.nl

bloemen.png

Functie omschrijving:

Ben jij onze nieuwe collega in de dop maar je hebt nog geen geschikte opleiding? Wij helpen je graag aan een toffe BBL stage plek. Daarnaast helpen wij toekomstige medewerkers graag met een zijinstroom traject.

Werktijden/ dagen:

De werkdagen zullen verschillend zijn. Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week inzetbaar bent.

Wij werken 9 uur per dag en de diensten liggen tussen 7.30 - 18.30.

Extra info:

Dus wil jij bij een kleinschalig, warm kinderdagverblijf binnen een fantastisch team uitgroeien tot een echte pedagogisch medewerker, sollisteer dan vandaag nog!

administratie@keikiholoholo.nl

bloemen.png
Stage

Stagiaires die een opleiding volgen op basis van MBO3 of MBO4 niveau kunnen ook solliciteren. Wij hebben beperkte ruimte voor het begeleiden en opleiden van stagiaires. Wij zijn kleinschalig, dat houdt in dat ook de ruimte om jonge mensen op te leiden en te begeleiden beperkt is. 

Voor stage aanvraag kunt u een e-mail sturen met daarin duidelijk vermeld welke opleiding je volgt, op welke school je zit, de periode dat je wilt stage lopen en het aantal dagen dat je aanwezig wilt zijn. Daarnaast je motivatie en een cv. Wij nodigen je dan eventueel uit voor een gesprek waarin wij bekijken of jij in ons bedrijf past. Vanuit daar kijken wij verder en maken wij vervolg afspraken. 

Wanneer jij jezelf hierin herkent ontvangen wij graag jouw CV en sollicitatiebrief met foto. Zie adresgegevens bij contact.
 

Kinderopvang Keiki Holo Holo is een door Calibris gecertificeerd leerbedrijf.

bottom of page